Wat is stoomreinigen nu precies?


Stoomreinigen is de laatste trend op het gebied van reinigingstechnieken. Stoomreinigen heeft een diep reinigende werking zonder gebruik te maken van chemische toevoegingen. Stoomreinigers gebruiken een minimale hoeveelheid water om stoom te maken, dit wordt samen met hoge druk gebruikt om bijna ieder oppervlak in één schoonmaak beurt hygiënisch te reinigen. Door de hoge temperatuur van de stoom is het verwijderen van vet en vuil heel eenvoudig. Ook doodt stoomreinging bacteriën en andere organismen zoals schimmels en worden nare luchtjes geneutraliseerd.

 en het verbruikt 3 liter water op een auto dus beter voor het milieu. 

 

Op locatie.

Heeft u een reinigingsklus die u het liefst op uw locatie uit wil laten voeren? Dat is voor ons geen enkel probleem. Onze wagen is volledig uitgerust met alle benodigdheden voor een uitstekende stoomreiniging / hoge druk reiniging. Ook zijn wij voorzien van een vloeistofdichte vloerzeil voor bussen en vrachtwagen van 2,70 x 8 meter. Ook zijn wij in bezit van een Digitale tachograafkaart om uw weekend rust heel te houden.

 

 

Waar blijft het vuil?


Waar het vuil blijft is afhankelijk van de methode die gebruikt wordt voor het reinigen van het oppervlak. Bij gebruik van een stoomreiniger wordt het vuil door de stoom losgeweekt en kunt u het later afnemen met een schone microvezeldoek. Een andere methode is het gebruik van een stoomstofzuiger, hiermee wordt het losgeweekte vuil uit vloeren en meubels direct opgezogen. 

Worden er reinigingsmiddelen gebruikt?


De stoom weekt het meeste vuil los, maar soms is de vervuiling dusdanig dat het gebruik van reinigingsmiddelen niet te voorkomen is. In dat geval maken wij gebruik van ecologisch afbreekbare reinigingsmiddelen die het milieu niet belasten.

 

Ons bedrijf heeft maar één auto. Komen jullie daar ook voor langs?


Of het nu om één, twee of twintig auto's gaat. Uw auto is het visitekaartje van uw bedrijf en moet er te allen tijde top uitzien. Wij zorgen ervoor dat uw auto('s) wordt/worden gereinigd, wanneer het u uitkomt op uw locatie.

 

Ik ben particulier en ik wil graag mijn auto, caravan of boot verkopen, kunnen jullie die eerst reinigen?

Cleaning Service Romme werkt voor zowel bedrijf als particulier. Voordat uw auto, boot of caravan de verkoop ingaat, laat deze dan eerst grondig reinigen door Cleaning Service Romme. Een schoon uitziende caravan, boot of auto verkoopt nu eenmaal veel sneller en bovendien tegen een hogere waarde. Daarnaast kunnen wij foto's maken tegen een vergoeding.